Over ons

Esthetiek K. bouwt verder op de jarenlange ervaring die werd doorgegeven door Nancy Meert.
Na 28 succesvolle jaren als Schoonheidsinstituut Nancy heeft zij de fakkel doorgegeven aan haar collega Kelly. Ondanks de overname blijft Nancy steeds nauw betrokken met de zaak.

 

Wie zijn we?

Kelly Vanhalle studeerde voor schoonheidsspecialiste aan de Dames van Maria handels- technisch en beroepsinstituut in Aalst, daar haalde ze haar diploma als schoonheidsspecialiste met specialisatie esthetische lichaamsverzorging.
Aansluitend behaalde Kelly ook een bachelor diploma met onderscheiding in de schoonheidsverzorging.
Daarna verkreeg ze nog verscheidene certificaten door het volgen van opleidingen over de nieuwste producten en technieken in de schoonheidsbranche. Door op regelmatige basis nog steeds verschillende opleidingen en cursussen te volgen blijft ze ook van de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidswereld op de hoogte.

 

Wat doen we?

U kan bij ons terecht voor bijna alle schoonheidsverzorgingen. Dit gaat van epilaties, manicure, gelish, pedicure tot gelaatsverzorgingen, wimperlift en nog zoveel meer.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-age behandelingen doordat wij onze gelaatsverzorgingen combineren met apparatuur voor een doeltreffend en onmiddellijk resultaat. Wij werken steeds met professionele producten.

 

 

 Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

 

 

Esthetiek K.
by Kelly Vanhalle