Gelaatsverzorging

Aangepast aan het huidtype heeft elk menu zijn specifieke ingrediënten op maat van uw huid. Het epileren van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen.

Jeugdverzorging (tot 18j) - €50 (60min)

Jeugdverzorging gaat specifiek op de gecombineerde huid werken. Absorberende extracten gaan de huid mattifiëren. Verzachtende bestanddelen gaan de huid hydrateren en opnieuw glans geven. Er wordt extra op de onzuiverheden gewerkt.

Klassieke Gelaatsverzorging - €79 (90min)

Hierbij staat ontspanning en relaxatie centraal. Er wordt gekeken naar het huidtype en de producten worden hieraan aangepast. Binnenin de klassieke gelaatsverzorging werken we met verschillende ingrediënten die uw huid nodig heeft.

Esthetiek-K

Lindelaan 32 – 1730 Asse

E-mail

kellyvanhalle@live.be

Telefoon

02 453 07 09

Anti-Age verzorging - €85 (90min)

Deze verzorging zal uw huid zijn jeugdigheid terug geven.
Het helpt uw huid in de strijd tegen onregelmatigheden, verlies van veerkracht en stevigheid, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes.
De intensieve producten herstellen de huidfuncties en daardoor krijg je een soepele en gelifte huid.
Door het gebruik van verschillende apparatuur kunnen de producten nog intensiever in uw huid indringen voor een maximum aan resultaat.

Deluxe Anti-Age verzorging - €90 (90min)

Een natuurlijke facelift zonder mes of naald.
Uitzonderlijke resultaten voor het actief verjongen en verbeteren van de huid door gebruik van het Nannic Deep Skin toestel.
Deze doeltreffende verzorging stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het huidverouderingsproces op een veilige manier.

Wij werken enkel op afspraak
Bij aanmelding stem ik in dat Esthetiek-K contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van Esthetiek-K.