Gelaatsverzorging

Aangepast aan het huidtype heeft elk menu zijn specifieke ingrediënten op maat van uw huid. Het epileren van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen.

Jeugdverzorging (tot 18j) - €50

Jeugdverzorging gaat specifiek op de gecombineerde huid werken. Absorberende extracten gaan de huid mattifiëren. Verzachtende bestanddelen gaan de huid hydrateren en opnieuw glans geven. Er wordt extra op de onzuiverheden gewerkt.

Klassieke Gelaatsverzorging - €75 - €79

Hierbij staat ontspanning en relaxatie centraal. Er wordt gekeken naar het huidtype en de producten worden hieraan aangepast. Binnenin de klassieke gelaatsverzorging werken we met verschillende ingrediënten op maat van de klant. Bamboo, honing, EE detox, time-interceptor.

Esthetiek-K

Lindelaan 32 – 1730 Asse

E-mail

kellyvanhalle@live.be

Telefoon

02 453 07 09

Anti-Age verzorging - €83 - €87

Tijdens deze verzorging gaan we specifiek werken op het collageen en elastine van de huid om deze veerkrachtiger en voller te maken. Hydratatie en voedende bestanddelen staan hierbij centraal.  Er wordt een relaxerende en deep tissue massage gegeven en een intensief masker met onmiddellijk resultaat.  Time interceptor, diamant verzorging, Lisine Epstein.

Deluxe Anti-Age verzorging - €87

Bij deze gelaatsverzorging gaan we intensievere producten gebruiken die de huid opnieuw gaan strakker en voller maken. Met behulp van apparatuur krijgen we een nog beter resultaat op de huid. Ook hierbij masseren we het gelaat voor een ontspannen effect. Duolift, microdermabrasie.

High-Tech verzorging - €110

Intraceuticals zuurstofbehandeling is het geheim van vele BV’s.

De huid is gelift, gelaatscontouren zijn strakker, kraaiepootjes en rimpels zichtbaar verminderd na reeds één behandeling.

Wij werken enkel op afspraak
Bij aanmelding stem ik in dat Esthetiek-K contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van Esthetiek-K.